Tuesday, 16 August 2011

Perlu ke perkahwinan yang grand gitu???


 ala2 taman ..

ala2 cinderella gi tu..

ala2 hawaiian..


KALAU KAHWIN YANG GRAND2 KAN mesti terfikir nak yang macam gambar kat bawah ni an...

 baju mesti la yang wooooooo.... 
klazzz gi tu an..kalau lagi panjang lagi bagus kot.. leh sapu habuk2 sume an.. *hihi

kek mesti lah tinggi...
kalau boleh cecah langit pun agak2 eh lagi bgos kot... 

Tapi perlu ke itu semua..
perlu bagi orang yang berkemampuan kan..
tapi an kalau setakat nak menunjuk2 yang ko kaya..
rasa nya tak perlu kot..
sebab orang mesti taw ko memang kaya..
tapi sesetengah orang merasakan itu adalah impian mereka..
erm.. okay.. alhamdulillah lah kalau itu impian hendak mempunyai grand wedding tu tercapai..
Dan sangat2 tidak kisah dalam mengeluarkan duit sebanyak beratus2 ribu..
Sebab akan rasa sangat berbaloi dan puas hati sebab guna duit sendiri..

Tapi ada jugak orang yang tidak berkemampuan mahukan wedding macam ni.. yang grand.. tapi bukan la grand sangat2.. Cukup la dapat jemput kawan n saudara mara ramai2..
Disebabkan tidak mampu la dorang just buat kecik2..
Sepatutnye orang2 macam ni la patut di sponsor an..
Sebab bukan orang senang an..

Yang ni pergi tabur duit sponsor orang yang memang ada harta banyak2..
Then bila dah tabur duit sponsor nanti macam tak berapa nak hargai sangat sebab bukan dari titik peluh sendiri an wit tu..
Pastu dah sponsor nak demand bagai.. Cett.. Plizz la..
Macam tak berbaloi.. lebih baik utamakan orang2 yang tidak mampu sume..
Lagi berkat.. Insya Allah..
Allahualam..

p/s : Ni pendapat saya yep.. Len orang len pendapat..

2 comments:

  1. kelas kek dier...
    hahahaha...
    tuh kek ker pasu bunga...
    sarat gler ngan bunga...
    kadang2 grand sgt pown xelok....
    bkn mkn kek tp mkn bunga jer....
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. dua2 pun bleh bang wan..haha... kalau boleh.. gan pasu2 bunga sekali letak kt situ..hahaha

    ReplyDelete